Traduceri acte auto

Traducatori autorizati

Oferim o gama completa de servicii, legate de legalizarea si traducerea documentelor auto, acte ce vizeaza inmatricularea vehiculului achizitionat din Germania/Bulgaria/Italia pe teritoriul Romaniei.

Traducere autorizata certificat de inmatriculare, factura, carte de identitate a masinii, contract de vanzare-cumparare.Va oferim avantajul unei operatii rapide si usoare, deoarece nu va trebui sa formati resursele necesare instrumentelor si procedurilor dumneavoastra sau sa le acordati timp de integrare.

traduceri legalizate acte auto Craiova
traduceri autorizate acte auto

In momentul achizitionarii unui autoturism sau a unui vehicul din afara tarii noastre este necesar intocmirea anumitor documente ca si in cazul demersurilor privind inmatricularea vehiculului pe teritoriul Romaniei, asadar pot aparea anumite neclaritati privind documentatia autoturismului ce trebuie traduse si legalizate. Traduceri Craiova este aici pentru dumneavoastra oferindu-va servicii de traducere a actelor auto. Va oferim sprijin si consultanta pe tot parcursul colaborarii noastre si nu numai.
Echipa noastra se va ocupa de toate formalitatile necesare si de traducerea actelor vehiculului dumneavoastra.
In cazul in care contractul sau factura a fost redactat in tara de unde s-a achizitionat vehiculul, in format bilingv, este foarte important de retinut ca ANAF va solicita prezenta acestuia redactat doar in limba romana si va solicita si stampila traducatorului autorizat.
Traduceri Craiova realizeaza pentru dumneavoastra traduceri ale actelor auto in vederea
inmatricularii vehiculului pe teritoriul Romaniei.
Va stam la dispozitie oferindu-va consultanta in legatura cu documentatia privind inmatricularea vehiculului si traducerea actelor acestuia pe care va trebui sa le prezentati la Administratia Financiara si Serviciul de Inmatriculari Auto.
Va recomandam sa va informati in legatura cu forma pe care o va lua traducerea actelor dumneavoastra, deoarece se poate efectua asupra lor fie traducerea autorizata fie traducerea legalizata.