Servicii de apostilare in Craiova

La un pret competitiv

Gestionati legalizarea documentelor publice, emise atat de tara noastra, cat si de Uniunea Europeana, rapid si fara prea mult timp pierdut intre institutii. Rezolvam prompt si corect realizarea traducerilor de documente ce necesita Apostila de la Haga.

Singurele autoritati romane ce pot aplica apostila sunt tribunalele si prefecturile, conform Conventiei de la Haga.

Oricare dintre documentele pe care s-a aplicat deja apostila este automat recunoscut si de poate folosi in oricare dintre tarile semnatare.

apostilare Craiova
servicii de apostilare Craiova

Tribunalele pot aplica apostila pentru diverse categorii de documente precum hotarari judecatoresti, acte notariale, originale sau acte originale ce sunt emise de catre Registrul Comertului, semnate si emise cu antetul Ministerul Justitiei.

In randul Prefecturilor regasim documente precum certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, de cazier judiciar, adeverinte in care sunt specificate domiciliul si cetatenia persoanei, deasemenea adeverinte privind componenta familiei si multe altele.

Obtinerea unei astfel de apostila va va costa foarte mult timp, de aceea Traduceri Craiova vine in sprijinul si in consilierea nevoilor dumneavoastra.
Totalitatea operatiunilor privind restituirea si transmiterea documentelor se realizeaza prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe.
Deasemenea, conform Conventiei de la Haga, documentele oficiale considerate sunt reprezentate de actele notariale, declaratiile oficiale privind anumite meniuni de inregistrare sau vize de investitie, documentele administrative sunt deasemenea considerate acte oficiale dar si documentele care provin de la o autoritate sau de la un functionar al unei jurisdictii a statului.

Obiectivul principal al acestei Conventii de la Haga, il constituie facilitarea circulatiei actelof oficiale emise de catre un stat parte la Coventie ce trebuie prezentate intr-un alt stat parte la Conventie.
Traduceri Craiova poate obtine aceste formalitati fara prea mare efort din partea dumneavoastra. Echipa noastra se va ocupa de toate actele si documentatia de care aveti nevoie.