Traduceri legalizate si supralegalizate

Ai nevoie de o traducere legalizata in Craiova?

In fiecare saptamana traducem documente legalizate in peste 100 de limbi: titluri si diplome, citatii, certificate, testamente, contracte, declaratii, conturi anuale, acte de asociere, certificate de nastere, certificate de deces, notificari ale executorului judecatoresc, acte auto, procuri sau registre de adoptie.

Echipa Traduceri Craiova este pregatita sa exploreze si sa transpuna pe foi, gandurile si sentimentele ce vor capata contur in documentatia de care dumneavoastra aveti nevoie pentru diverse scopuri si situatii.

traduceri legalizate si supralegalizare

Pentru a se putea recunoaste si in strainatate, in urma apostilarii sau vizarii documentului in original efectuata de catre institutia competenta, acesta se poate traduce in limba tarii de destinatie doar de catre traducatorul autorizat, urmand semnatura acestuia, apoi se legalizeaza de catre un notar public, iar la final traducerea respectiva se apostileaza sau se supralegalizeaza prin Camera Notarilor Publici.
Pentru a putea obtine formalitatile complete atat pentru apostilare cat si pentru supralegalizare, trebuie sa respectati anumiti pasi.
In primul rand, va trebui sa efectuati vizarea documentelor originale, aceasta actiune putand fi efectuata la Ministerul Justitiei, Educatiei, Sanatatii, Afacerilor Externe sau Camera Notarilor Publici, in functie de tipul documentelor.
Mai apoi, va trebui sa asigurati traducerea autorizata in limba tarii in care documentele vor fi folosite sau intr-o limba de circulatie internationala. Aceasta traducere va fi efectuata doar de catre un traducator autorizat.
Traduceri Craiova se poate ocupa de toate aceste formalitati pentru dumneavoastra.
Urmatorul pas in supralegalizarea traducerilor este reprezentat de catre legalizarea semnaturii traducatorului autorizat, bineinteles de catre un notar public. Apoi, prin Camera Notarilor Publici, se va supralegaliza semnatura si sigiliul notarului.
Cu ajutorul Ministrului Afacerilor Externe se va supralegaliza sigiliul Camerei Notarilor, iar supralegalizarea finala se va efectua prin intermediul sectiei consulare a statului respectiv in Romania.